×

AcademyCph · Havnegade 49 · 1058 København K

ACADEMY CPH KURSUS

De professionelle mødeøjeblikke – når kontakt heler

HVEMPsykoterapeut Marianne Bentzen

TYPEKursus

DATO 25. - 27. January

TID9:30 - 16:30

STEDNørrevoldgade 21,5.sal 1358 Kbh K - KGI -instituttet

DEPOSITUM1.000 DKK

PRIS5.200 DKK

Kursus med Marianne Bentzen: De professionelle mødeøjeblikke – nærmeste udviklingszone

AcademyCph udbyder dette spændende kursus med den anerkendte psykoterapeut og underviser Marianne Bentzen.

Hun er optaget af det vigtige professionelle mødeøjeblik – det øjeblik hvor den  professionelles specifikke intervention har en stor betydning for klientens psykiske og hjernemæssige udvikling.

Kurset henvender sig til professionelle som ønsker at skærpe deres opmærksomhed og interventioner i forhold til klienters hjernemæssige modningsniveau.

Noget de fleste terapeuter kender betydningen af, men ikke nødvendigvis ved hvordan de bevidst skal skabe og forholde sig bevidst og aktivt til i det terapeutiske rum.

 

I den neuroaffektive udviklingspsykologi opereres der med tre overordnede modningsniveauer, nemlig

 

Det niveau, de fleste psykoterapeutiske metoder er udviklet til at benytte, er det sidst udviklede, nemlig det præfrontale, hvor man søger at skabe indsigt og forandring gennem sproglig værdsættelse og dialog. Imidlertid ligger mange menneskers nærmeste udviklingszone på et af de to tidligere modningsniveauer, nemlig det limbisk følende, eller det først udviklede autonomt-sansende. Når den terapeutiske interaktion ligger udenfor klientens nærmeste udviklingszone vanskeliggøres processen betydeligt.

 

På det limbisk-følende niveau handler sam-regulering og mødeøjeblikke om følelsesmæssig kontakt og forventninger mellem terapeuten og klienten, mens det på det autonome niveau handler om den grundlæggende synkronisering og arousalregulering, der er fundamentet for al tilknytning, impulskontrol og mentalisering. Dette kursus handler om at blive klarere i sin opfattelse af især disse slags interaktioner

 

Kursets formål er at deltagerne:

 

Undervisningen vil indeholde teoretiske oplæg, diskussion, samspilsøvelser på de tre neurale niveauer, analyse af videoklip, demonstrationsterapi og mindfulness guidinger.

 

Om Marianne Bentzen

Marianne Bentzen (psykoterapeut MPF). Psykomotorisk psykoterapeut siden 1980, og har afholdt professionelle efteruddannelseskurser for psykoterapeuter, psykologer og psykiatriske behandlergrupper i indland og udland siden 1982. I et nært samarbejde med psykolog Susan Hart arbejder hun med sammenfatning af en neuroaffektiv udviklingspsykologi og dens anvendelsesmuligheder og har forfattet adskillige artikler og to bøger om emnet. Hun har modtaget meditationsundervisning af Jes Bertelsen, ph.d., siden 1991.

Læs mere om Marianne Bentzen på www.mariannebentzen.com

 

Tilmelding

Udfyld tilmeldings-skemaet nederst på siden, samt indbetal depositum på 1.000 DKK. Hvis det er din arbejdsplads der betaler, skal du sende os arbejdspladsens Ean-nummer.

 

Reg nr.: 5991 / Konto nr.: 000 4027723

IBAN: DK11  59910004027723 / SWIFT: Danbdk22

 

Tilmeldinger er registreret ved indbetaling af depositum og er bindende. Ved at udfylde tilmeldings-skemaet, samt indbetale depositum accepterer du AcademyCph’s betingelser

 

Vi glæder os til at blive klogere sammen !

 

Tildmeld dig nu

Her kan du tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema. Du hører fra os så snart vi har modtaget din anmodning.